Afişe electorale lipite ilegal pe stâlpi şi pe garduri. Primarul interimar Vasile Tescaru ameninţă cu amenzi

Afişe electorale
lipite ilegal pe stâlpi şi pe garduri. Primarul interimar Vasile Tescaru
ameninţă cu amenzi

Vasile Tescaru, care a luat locul primarului arestat Romeo Stavarache, ameninţă partidele cu sancţiuni FOTO Mircea Merticariu

Primăria municipiului Bacău face un apel către reprezentanţii tuturor partidelor politice şi ai candidaţilor independenţi să respecte locurile de afişaj special amenajate pentru campania electorală. Alte locuri de afişaj sunt permise doar cu acordul proprietarilor. În ultimele zile, în oraş s-au lipit mii de afişe în locuri publice neautorizate, în toate cartierele oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nerespectarea legii atrage sancţiuni cuprinse între 1000 şi 2500 de lei, pe care le poate aplica Poliţia Locală. Astăzi, angajaţii Primăriei Bacău care lucrează la Direcţia de Servicii Publice au fost nevoiţi să întrerupă campania de plantare a florilor de toamnă, măturatul public şi alte activităţi curente pentru a îndepărta afişele lipite ilegal pe străzile Martir Horia, Martir Cloşca, Pictor Aman, Neagoe Vodă, Cornişa Bistriţei, Stadionului, Viorelelor şi din cartierele Gherăieşti şi Şerbăneşti.

 

”Nu este posibil să apară afişe pe stâlpi, pe cutii de gaze, pe conducte, pe orice mobilier stradal. Riscăm ca oraşul Bacău să se transforme într-o ladă de gunoi. Am cerut Poliţiei Locale să intensifice controalele privind afişajul ilegal. Sancţiunile vor fi aplicate tuturor partidelor, indiferent de culoarea acestora”, a spus Vasile Tescaru, viceprimarul municipiului Bacău, care a preluat atribuţiile primarului Romeo Stavarache, aflat în arest la domiciliu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările