„Adbacum Festival“, două zile de muzică techno la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din Bacău. Când are loc evenimentul şi ce artişti şi-au anunţat prezenţa

„Adbacum Festival“, două zile de muzică techno la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din Bacău. Când are loc evenimentul şi ce artişti şi-au anunţat prezenţa

Abdacum Festival

Pentru două zile,  Caex Bacău va fi gazda celei mai mari mişcări  pe nişa  de muzică electronică   non-comercială.

Ştiri pe aceeaşi temă


Festivalul vine cu o propunere muzicală îndrăzneaţă şi fresh, cu o premieră în ceea ce priveşte evenimentele techno de mare anvergură din zona estică de dezvoltare.

Dubfire, Joey Daniel, Alex Kennon, Mahony şi Luca M, artişti de muzică techno non-comercială, şi-au anunţat prezenţa la Festivalul Adbacum, programat să aibă loc în perioada 7-9 septembrie, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din Municipiul Bacău.

Producătorul evenimentului din Bacău, aflat la prima ediţie, este Costel Moise, implicat în organizarea UNTOLD şi cofondator al evenimentului Forward. Preţul unui bilet pentru mai bine de 48 de muzică techno la Festivalul Adbacum este de 90 de lei. Tichetele full pass vor fi disponibile curând pe www.livetickets.ro.

„Adbacum şi Forward îşi unesc forţele anul acesta pentru o primă ediţie Adbacum Festival la Bacău. Festivalul vine cu o propunere muzicală îndrăz neaţă şi fresh, cu o premieră în ceea ce priveşte evenimentele techno de mare anvergură din zona estică de dezvoltare.Pentru două zile, Caex Bacău va fi gazda celei mai mari mişcări pe nişa de muzică electronică non-comercială, aducând în prim plan ascultătorilor genului artişti precum Dubfire - una din legendele neclintite ale techno-ului actual şi din trecut, Joey  Daniel - unul dintre numele importante şi mult râvnite ale tech-house-ului, membru al Music On, Alex Kennon - artistul cu cea mai rapidă ascensiune şi faimă câştigată de publicul românesc, Luca M, Mahony şi multe alte nume sonore subsidiare ariei muzicale expuse.Începând de vineri - 7 septembrie, timp de peste 48 de ore, muzica bună va fi la ea acasă precedată de o experienţă fonică aparte şi prodigioasă.
Preţul unui full pass porneşte de la 90 RON în prealabil şi poate fi achiziţionat în curând
ONLINE - www.livetickets.ro“, se precizeaza pe pagina de Facebook a Festivalului Adbacum.www.facebook.com/events/181161159358392/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: