Accident feroviar, cu un mort şi doi copii răniţi, în Bacău. O maşină a fost izbită în plin de o locomotivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Accidentul s-a produs duminică, în împrejurări care nu au fost deocamdată elucidate. Bărbatul decedat avea 43 de ani şi se afla la volanul maşinii lovite de locomotivă.

Un bărbat a decedat şi doi copii au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită, duminică, de o locomotivă fără vagoane, în municipiul Bacău, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Andrei Grecu.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs în cartierul Gherăieşti, iar la faţa locului au intervenit pompierii cu autospeciala de descarcerare grea.

"În urma accidentului feroviar au rezultat trei victime din autoturism: un bărbat decedat, în vârstă de 43 ani, încarcerat, care a fost extras de echipajul de descarcerare, şi doi copii cu multiple traumatisme care au fost preluaţi de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Bacău", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. 

Vă recomandăm şi:

Groaznic accident pe DN3A. Patru persoane au fost rănite, una dintre victime a decedat la faţa locului

Gest eroic al unui şofer român de TIR, în Italia. A evitat o tragedie cu doar câteva minute înainte să moară

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite