480 de poliţişti din Bacău, prezenţi în teren, pentru siguranţa elevilor, la deschiderea noului an şcolar

480 de poliţişti din Bacău, prezenţi în teren, pentru siguranţa elevilor, la deschiderea noului an şcolar

Poliţiştii au participat la deschiderea anului şcolar

Aproximativ 480 de poliţişti vor acţiona în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Bacău, cu ocazia deschiderii noului an şcolar.

Ştiri pe aceeaşi temă


În judeţul Bacău aproximativ 480 de poliţişti de ordine publică, poliţişti de la rutieră şi din cadrul altor structuri, au fost prezenţi azi, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor, la deschiderea noului an şcolar.

"Poliţiştii băcăuani sunt în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ. Pentru Poliţia Română, siguranţa în şcoli constituie o prioritate, sens în care, poliţiştii, în parteneriat cu unităţile de învăţământ vor acţiona pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare. De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza pentru elevi diferite activităţi preventiv-educative", se arată într-un comunicat al IPJ Bacău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: