Vraciul Doru Pârv reuşeşte să câştige mii de euro cu doar şapte ani de şcoală

În vreme ce facultăţile din România colcăie de studenţi, singurul clarvăzător autorizat din ţara noastră demonstrează că nu e nevoie de şcoală ca să faci avere. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Doru Pârv îşi dorea foarte mult să-şi întemeieze o familie cu o italiancă

Se spune că aproape orice persoană care are afaceri de succes posedă un simţ intuitiv, ce-l face să ştie când să aibă reţineri şi când să se avânte într-o afacere, astfel încât clarviziunea ajunge să fie o deprindere obişnuită extrem de utilă.

Pentru Doru Pârv, clarviziunea s-a dovedit a fi o mană cerească, atâta timp cât, registrul matricol din arhivele Şcolii Generale Nr.13 păstrează dovada vie că acesta are doar şapte clase.

Doru nu şi-a continuat studiile. Nici unul dintre copiii mei nu a făcut o facultate, cel mult o profesională. În schimb, Doru a făcut cursuri ca să poată profesa ceea ce face el în prezent”, spune Florica Pârv, mama clarvăzătorului.


Serialul OTV / Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian


Clarvăzătorul arădean cu acte în regulă locuieşte cu bunica sa

Mama lui Doru Pârv: "Moț acesta e un mare hoț și e implicat în multe mârșăvii. I-a întins o capcană fiului meu"


Elev de nota şase

De mic, Doru nu s-a prea împăcat cu şcoala şi se pare că nici aceasta nu s-a prea împăcat cu el. Dovadă o fac atât cataloagele din clasele I-VII, în care singurele note decente se pare că erau doar la Muzică, Desen, Educaţie Fizică şi Lucrări de Atelier Agricultură. 

Mai mult de atât clarvăzătorul rămâne repetent. În ceea ce privesc mediile trimestriale, acestea cu greu depăşeau nota şase.

Dacă începând cu clasa I, până în clasa a treia, clarvăzătorul arădean termina cu nota zece la purtare, se pare că începând cu clasa a IV-a media acestuia la purtare a început să scadă la nouă.

Chiar şi în clasele primare rezultatele sale au lasat de dorit. Mai apoi, în gimnaziu lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Astfel, Doru încheie subiectul şcoală în anul 1989, odată cu absolvirea clasei a şaptea “bis”.

Situaţia sa şcolară în schimb nu relevă faptul că acest ar fi fost un copil problemă în relaţiile cu cei din jur. Din contră, vecinii spune că acesta se comporta impecabil.

“Eu am stat de multe ori de vorbă cu el. Şi mi-a spus nişte lucruri pe care nu le ştie oricine. Nu degeaba a făcut cursuri în Italia şi în Tibet”, a spus Mărioara Culce, una dintre vecinele familiei Pârv.

Se pare că în ceea ce-l priveşte pe Doru Pârv, „harul” cu care a fost înzestrat şi-a pus amprenta asupra sa încă din fragedă pruncie. Cel puţin aşa declară mama clarvăzătorului, Florica Pârv.

„Încă de mic, Doru era mai special faţă de restul copiilor. Era sensibil faţă de fraţii săi şi îi plăcea să facă diferite scamatorii în care îi implica şi pe vecinii care locuiau lângă casa noastră”, povesteşte mama lui Doru.

Chiar şi aşa se pare că jocurile sale erau diferite faţă de cele ale prietenilor săi. „Îşi folosea de multe ori puterea minţii. Vedea şi simţea lucruri care îl depăşeau. De multe ori îmi spunea că nu e ceva în regulă cu el. Întotdeauna relaţia dintre noi doi a fost una strânsă, simţea când am probleme sau când mă nelinişteşte ceva”, spune mama clarvăzătorului.

Localnicii despre primarul din Zărand care îl acuză pe Doru Pârvu de şantaj: "E un primar ce nu prea are frică de lege"

Ce se ascunde în cabinetul lui Doru Pârv? Are un şarpe pe care îl hipnotizează, a venit cu un Bentley la “serviciu”, dar este “un mare şarlatan” – asta spun vecinii clarvăzătorului Doru Pârv

Episodul cu sora moartă acum nouă ani

Doru este al patrulea copil al familiei Pârv. Crescut într-un mediu cât se poate de normal, acesta s-a diferenţiat faţă de restul fraţilor, după spusele mamei.

Alături de familie, clarvăzătorul Doru Pârv a trecut printr-o tragedie în urmă cu nouă ani de zile, când sora lui de numai 29 de ani, la acea vreme, a murit din cauza cancerului de piele.

„Una dintre surorile lui a murit în urmă cu nouă ani. A făcut cancer la piele din cauza unei banale aluniţe. Şi atunci, ca şi acum s-a pus problema statului la soare vara, lucru care se pare că i-a fost fatal”, povesteşte Florica Pârv.

Mama lui Doru spune că acesta era foarte apropiat de sora lui ambii fiind parcă interconectaţi. „Doru i-a simțit parcă moartea. A ştiut că va urma ceva. Chiar după moartea ei şi până astăzi o visează în haine lungi și albe și vorbește cu ea”, a mărturisit mama lui Doru.

Cât priveşte scandalul în care Doru este implicat, acesta l-a ţinut secret chiar şi faţă de bunica sa de care acesta are grijă.

„ Vă daţi seama, eu femeie la optzeci de ani nu mă implic eu în problemele lui Doru. Nu ştiu ce a făcut, pentru că aici vine doar când ajunge în Arad”, spune Floare Şod, bunica lui Doru.

Sora Paraschiva vorbeşte despre puterile clarvăzătorului Doru Pârv

citeste totul despre: