VIDEO Tupeul ieşit din comun al unui şofer de Mercedes oprit de Poliţie. Cum a sfidat echipajul de la Rutieră: „Cosmin, am aici un coleg de-al tău“

VIDEO Tupeul ieşit din comun al unui şofer de Mercedes oprit de Poliţie. Cum a sfidat echipajul de la Rutieră: „Cosmin, am aici un coleg de-al tău“

Un şofer a vrut să îşi rezolve o amendă sunând un prieten din Poliţie FOTO Youtube

Oprit de Poliţie pentru că a intrat cu maşina pe liniile de tramvai, un şofer din Arad a încercat să scape sunându-şi un prieten din Poliţie, pe un anume Cosmin. Presupusul prieten i-a transmis să prezinte actele şi să achite amenda.

Un şofer din Arad, oprit de Poliţie după ce a intrat pe interzis, a încercat să scape de agenţii care l-au oprit sunându-şi un prieten din Poliţie. Incovând probleme medicale (ce ar putea fi reale, având în vedere că pe scaunul din dreapta se afla o cârjă), şoferul i-a tratat cu aroganţă pe poliţişti şi nu a vrut să le prezinte documentele înainte de a-şi suna un prieten din Poliţie, pe un anume Cosmin. Bărbatul a încercat să se folosească de relaţia cu Cosmin, pe care chiar a vrut să i-l dea poliţistului la telefon.

Şoferul s-a înmuiat brusc după ce Cosmin a refuzat să intervină în favoarea sa şi i-a spus că trebuie să prezinte documentele şi dacă a încălcat legea să plătească amenda. „Eu am încălcat cu motiv. I-am spus de ce m-am băgat pe linia de tramvai...”, a spus bărbatul care a refuzat să le dea poliţiştilor permisul. Ulterior, reprezentanţii Poliţiei Arad au transmis că bărbatului i-a fost suspendat permisul.

„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă totală în valoare de 2.320 de lei pentru săvârşirea a trei abateri de la prevederile OUG 195/2002: circulaţie pe sens opus, nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier şi lipsă documente. De asemenea, pentru primele două abateri i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile – 60 de zile pentru circulaţie pe sensul opus şi 30 pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier”, a declarat, pentru aradon.ro, agentul şef de poliţie Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: