VIDEO Tupeul ieşit din comun al unui şofer de Mercedes oprit de Poliţie. Cum a sfidat echipajul de la Rutieră: „Cosmin, am aici un coleg de-al tău“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oprit de Poliţie pentru că a intrat cu maşina pe liniile de tramvai, un şofer din Arad a încercat să scape sunându-şi un prieten din Poliţie, pe un anume Cosmin. Presupusul prieten i-a transmis să prezinte actele şi să achite amenda.

Un şofer din Arad, oprit de Poliţie după ce a intrat pe interzis, a încercat să scape de agenţii care l-au oprit sunându-şi un prieten din Poliţie. Incovând probleme medicale (ce ar putea fi reale, având în vedere că pe scaunul din dreapta se afla o cârjă), şoferul i-a tratat cu aroganţă pe poliţişti şi nu a vrut să le prezinte documentele înainte de a-şi suna un prieten din Poliţie, pe un anume Cosmin. Bărbatul a încercat să se folosească de relaţia cu Cosmin, pe care chiar a vrut să i-l dea poliţistului la telefon.

Şoferul s-a înmuiat brusc după ce Cosmin a refuzat să intervină în favoarea sa şi i-a spus că trebuie să prezinte documentele şi dacă a încălcat legea să plătească amenda. „Eu am încălcat cu motiv. I-am spus de ce m-am băgat pe linia de tramvai...”, a spus bărbatul care a refuzat să le dea poliţiştilor permisul. Ulterior, reprezentanţii Poliţiei Arad au transmis că bărbatului i-a fost suspendat permisul.

„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă totală în valoare de 2.320 de lei pentru săvârşirea a trei abateri de la prevederile OUG 195/2002: circulaţie pe sens opus, nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier şi lipsă documente. De asemenea, pentru primele două abateri i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile – 60 de zile pentru circulaţie pe sensul opus şi 30 pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier”, a declarat, pentru aradon.ro, agentul şef de poliţie Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite