VIDEO Ce mesaj i-a transmis Pamela Anderson producătorului italian aflat în România

VIDEO Ce mesaj i-a transmis Pamela Anderson producătorului
italian aflat în România

Pamela Anderson a transmis un mesaj video

Actriţa Pamela Anderson a ţinut să transmită un mesaj de felicitare  pentru  producătorul de film italian la Hollywood Andrea Iervolini aflat la Arad. Iniţial s-a zvonit că şi actriţa va fi alături de el în oraşul de pe Mureş, însă aceasta nu confirmase prezenţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pamela Anderson i-a făcut totuşi o surpriză producătorului Andrea Iervolino  chiar dacă nu a fost alături de el când a primit, ieri, titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

Frumoasa actriţă a transmis un mesaj video prin care îl felcită pe italian.  

Amintim că în aceste zile la Arad se află producătorul de filme, şi antreprenorul, Andrea Iervolino, personalitate marcantă la nivel internaţional în domeniul cinematografiei.

Încă din prima zi, la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, Andrea Iervolino, a avut întâlniri cu structurile de conducere ale Universităţii, precum şi cu studenţi, atât români, cât şi internaţionali.

În urma vizitei efectuate în Campusul Universitar „Vasile Goldiş” (Institutul de Ştiinţe ale Vieţii, Centrele de Cercetare şi laboratoarele de practică ale studenţilor, Biblioteca Universitară, Muzeul Doina şi Baruţu T. Arghezi ş.a), a rămas spune el profund impresionat de baza didactică şi de cercetare pusă la dispoziţia studenţilor.
A doua zi, Andrea Iervolino a participat, alături de conducerea Universităţii, la manifestările de la Păuliş, dedicate Zilei Armatei Române, după care a avut întrevederi cu reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, apoi i s-a oferit titlul de Doctor Honoris Causa.


Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a subliniat, în deschiderea ceremoniei: „Senatul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, la iniţiativa Centrului Cultural Italian, a hotărât, în urma analizei Comisiei Universitare de Analiză, acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului Andrea Iervolino, producător de film şi antreprenor, personalitate recunoscută la nivel internaţional, în domeniul cinematografiei. Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad este deosebit de onorată să primească în rândurile sale, această personalitate marcantă, a cinematografiei internaţionale, care la vârsta de 29 de ani este premiat pentru cel mai bun Producător de film, în cadrul celei de-a 71-a ediţie a Festivalului de film de la Veneţia, alături de Al Pacino şi Barry Levinson. Este considerat drept unul din cei mai tineri şi cei mai realizaţi antreprenori din industria filmului şi a primit râvnitul Premiu Mimmo Rotella pentru contribuţia sa la industria cinematografică italiană. Activitatea în domeniul cinematografiei o începe încă de la vârsta de 16 ani, producând, finanţând şi distribuind peste 60 de filme. În anul 2015 devine Ambasadorul fimului italian în lume şi cel mai bun Businessman italian din lume. În anul 2016 în cadrul Festivalului de Film Contemporan Italian, primeşte premiul pentru Cel Mai Bun Producător de film şi Businessman. Recent, Domnului Andrea Iervolino i-a fost decernat premiul special din partea Primului Ministru al Canadei, Justin Trudeau, în numele Federaţiei Lazio din Ontario pentru modul în care s-a remarcat atât în comunitatea italo-canadiană, cât şi în societatea canadiană în ansamblul ei”.

 

Vă mai recomandăm: Producător de film italian făcut Doctor Honoris Causa la Arad. Este considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din industria filmului la nivel mondial

Pamela Anderson a împlinit 50 de ani: povestea femeii cu cele mai multe apariţii pe coperta revistei Playboy
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: