VIDEO Măcel cu bâte şi săbii între două clanuri de romi. Un poliţist în civil, care a încercat să-i despartă, a fost luat la bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal între romi la Arad FOTO Specialarad.ro
Scandal între romi la Arad FOTO Specialarad.ro

Reprezentanţii clanurilor Sau şi Covaci din Arad au provocat un scandal de proporţii vineri seara, 1 martie, pe străzile oraşului. Un poliţist în civil a încercat să aplaneze conflictul, dar a fost luat la bătaie.

Două clanuri de romi din Arad au provocat un scandal monstru vineri seara. Se pare că totul a pornit, susţin cei de la specialarad.ro, de la un sărut dintre o fată de aproximativ 12 ani şi un tânăr de 20 de ani. 

Între timp, în conflict a intervenit şi un poliţist aflat în timpul liber, pentru a calma spiritele şi pentru a stinge scandalul.

Romii s-au bătut cu bâte şi săbii, iar poliţistul care a intervenit a fost şi el bătut. 

„Plânsete, ţipete, înjurături, ameninţări şi zgomote de geamuri sparte. Asta s-a auzit vineri seara, între blocurile de pe strada Tarafului, din municipiul Arad, unde două clanuri de romi s-au luat la bătaie. Totul ar fi pornit, spun sursele noastre, de la un sărut dintre o fată în vârstă de aproximativ 12 ani şi un băiat în vârstă de aproximativ 20 de ani. De aici şi până la un scandal monstruos a fost cale foarte scurtă”, scrie specialarad.ro.

În conflict au participat clanurile Sau şi Covaci. 

Conform sursei citate mai sus, cei doi iubăreţi au fost surprinşi de familia fetei de 12 ani, care l-a luat la pumni pe băiat. De aici nu a mai fost decât un pas până la o scandal de proporţii.  

Se pare că cei din clanul Covaci au scos bâtele şi o sabie din maşină şi s-au dus să se bată cu rivalii.  

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, iar o parte din cei implicaţi în scandal au fugit. 

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, fiind aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale, conform Legii 61/91, de asemenea fiind efectuate cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor izbucnirii conflictului şi pentru luarea tuturor măsurilor legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, pentru Special Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite