VIDEO Copil salvat de la înec de către un pompier. Cum a decurs operaţiunea

VIDEO Copil salvat de la înec de către un pompier. Cum a decurs operaţiunea

FOTO: Arhivă

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, iar acum este în afara oricărui pericol. A fost o misiune contracronometru, spun salvatorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Salvatorii ISU Arad au intervenit marţi, 30 iunie, pentru salvarea unui copil prins de curentul Crişului Alb, în zona localităţii Buteni.

Copilul se afla la scăldat împreună cu alţi doi prieteni, toţi având vârstele cuprinse între 11 şi 13 ani. „La un moment dat unul dintre copii a intrat în curentul puternic si a fost purtat intr o zonă cu apă adâncă. Din fericire a reuşit să se agaţe de o piatră si să se urce pe ea. Apa îi depăşea nivelul pieptului”, spun pompierii.

Ceilalţi doi prieteni au chemat salvatorii, apelând 112.

„Din fericire în momentul sosirii echipajelor de intervenţie copilul deşi la limita puterilor era încă la suprafaţă. Fără să mai lanseze barca la apă unul dintre salvatori a înotat până la copil, l-a echipat cu vestă de salvare si la adus până pe insulită unde a fost preluat de paramedici SMURD”, arată ISU Arad.

După evaluare, copilul în hipotermie a fost transportat la spitalul din Sebiş.
 

Pe aceeaşi temă:

Cum a fost stins unul dintre principalele focare de COVID-19 din România: „La un moment dat nu am respectat legea“

FOTO VIDEO O potecă de munte a fost transformată într-o şosea spectaculoasă. 60 la sută din suprafaţa a fost săpată în stâncă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: