VIDEO Bărbat surprins de camerele de supraveghere cum ar plasa un şobolan într-o vitrină frigorifică din Kaufland. După un minut, se întoarce să filmeze

VIDEO Bărbat surprins de camerele de supraveghere cum ar plasa un şobolan într-o vitrină frigorifică din Kaufland. După un minut, se întoarce să filmeze

Captură imagini Kaufland

Kaufland România a oferit o înregistrare video de pe camerele de supraveghere ale supermarketului din Arad, în care un bărbat apare că ar plasa un şobolan într-o vitrină frigorifică, după care se întoarce pentru a-l filma.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Kaufland susţin că în imagini se vede cum un bărbat aşează şoarecele în galantar şi se întoarce apoi pentru a-l filma. Oficialii companiei spun că vor sesiza Poliţia şi instituţiile competente pentru tragerea la răspundere a persoanei filmate.
 
"Cu privire la clipul ce a circulat pe reţelele de socializare, din data de 10 martie 2018, cu imagini cu un şoarece ce ar fi fost surprins în magazinul Kaufland din Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr. 139-151), compania Kaufland România revine cu noi detalii care dezvăluie condiţiile în care a avut loc incidentul şi care vin să consolideze poziţia companiei faţă de această campanie orchestrată. Potrivit imaginilor video extrase de pe camerele de supraveghere din magazinul Kaufland din Arad, şoarecele a fost plasat în magazin, la raftul de lactate, înainte de a fi filmat", se arată într-un comunicat de presă al Kaufland România.

 
„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată şi parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu două săptămâni. În magazinul din Arad, ultima procedură de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie a avut loc săptămâna trecută şi, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiştilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliţia şi autorităţile şi vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera şantajul şi nici atacurile murdare şi suntem pregătiţi să ne adresăm organelor de urmărire penală şi instanţei de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate şi luarea măsurilor legale care se impun”, mai spun oficialii Kaufland.
 
În urmă cu două săptămâni, au apărut imagini filmate într-un supermarket Kaufland din Curtea de Argeş, în care se vede un şoarecere care se plimba prin rafturi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: