Vârstnicii arădeni pot pleca în Grecia într-o excursie organizată de către Liga Pensionarilor

Vârstnicii arădeni pot pleca în Grecia într-o excursie organizată de către Liga Pensionarilor

Pensionarii care doresc pot pleca în Grecia

Reprezentanţii Ligii Pensionarilor anunţă că vor continua deplasările în grupuri organizate în ţară şi străinătate. După o excursie organizată pe meleaguri autohtone, la Orşova, organizaţia le pregăteşte pensionarilor o excursie peste graniţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în perioada 19 – 27 septembrie, Liga Pensionarilor în parteneriat cu un operator turistic organizează un sejur în Grecia, în Paralia Katerini. Oferta cuprinde şapte zile, şase nopţi, la un hotel de trei stele şi sunt incluse două mese – micul dejun şi cina.

Turiştii vor mai putea face şi o vizită la Salonic, unde vor putea admira Biserica Sfântul Dumitru, Bazarul, Academia de Marină şi alte obiective.

Totul contra sumei de 199 de euro, tariful neincluzând asigurarea medicală. Vârstnicii care aleg să se relaxeze pe tărâm grecesc, la final de sezon estival vor putea face o serie de excursii estivale, printre care la Athena, Insula Skiatos şi Olimp.

Organizatorii spun că locurile sunt limitate, iar cei care dorescă să meargă în Grecia se pot înscrie de pe acum.

 

Vă mai recomandăm: Sejur în Grecia cu 130 de euro pentru pensionari

Liga Pensionarilor organizează un sejur la Moneasa contra sumei de 180 de lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările