Urmările furtunii: Copac căzut pe două maşini

Urmările furtunii: Copac căzut pe două maşini

Două maşini au fost avariate FOTO arhivă Adevărul

Un copac a căzut în noaptea de marţi spre miercuri pe două autoturisme aflate pe strada Antim Ivireanu din cartierul arădean Grădişte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu echipajul specializat.

„S-a intervenit cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru tăierea şi îndepărtarea arborelui. Cele două autoturisme au suferit avarii la capotă şi parbriz. De asemenea a fost degajat un copac căzut pe Bulevardul Iuliu Maniu în faţa unui bloc, fără ca acesta să producă pagube materiale”, a declarat maior George Pleşca, purtător de cuvânt al ISUJ Arad.

De asemenea, imediat după ora 00.00 un apel la serviciul de urgenţă 112 a anunţat un posibil incendiu la un apartament în cartierul Aurel Vlaicu.


„S-a deplasat un echipaj de intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. În momentul sosirii la faţa locului au constatat că în apartament exista fum dar proprietarul nu a putut preciza sursa de la care provenea acesta. În urma recunoaşterii preliminare şi a cercetărilor făcute, comandantul de echipaj a constatat că fumul venea din baie, pe canalul de trecere a ţevilor şi provenea de la apartamentul de jos. În apartamentul respectiv s-a găsit o maşină de raşchetat parchet, în priză la care ardea cablul de alimentare. S-a acţionat cu un stingător din dotarea autospecialei, incendiul fiind stins în câteva minute fără a se propaga la restul apartamentului”, mai declară George Pleşca.

 

Vă mai recomandăm: Urmările furtunii în Bucureşti şi Ilfov

FOTO VIDEO Furtună foarte puternică la Moscova: 13 persoane au murit

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările