Un bărbat a fost bătut cu pumnii în faţă din cauza a doi câini

Un
bărbat a fost bătut cu pumnii în faţă din cauza a doi câini

Au fost chemaţi jandarmii FOTO arhivă Adevărul

Un arădean care ajuta o prietenă să mute mobile a fost bătut de proprietarul a doi câini. Motivul ar fi fost că i-a împins pe cei doi patrupezi cu piciorul.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie a sunat, marţi, în jurul orei 15.45, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad unde a solicitat intervenţia unui echipaj.

Femeia a reclamat faptul că, un prieten, venit să o ajute la mutarea unui corp de mobilă, este lovit de un bărbat cu pumnii în faţă. 

„Jandarmii au ajuns de urgenţă la adresa precizată, unde l-au indentificat pe agresor, iar pentru că persoana vătămată  necesita  intervenţia medicală de specialitate, au solicitat o ambulanţă de la U.P.U Arad. 
La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînţelegeri dintre cei doi, în speţă, persoana vătămată, în timp ce transporta mobilierul, a fost deranjat de doi câini de talie mică ce se aflau în curte, iar în încercarea de a se apăra de animale, le-a împins cu piciorul, fapt ce l-a instigat pe proprietar să se manifeste violent”, spune  Daniel Monoranu, ofiter informare  Jandarmeria Arad.  

Jandarmii i-au întocmit agresorului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

 

Vă mai recomandăm: Prahova: bărbat bătut şi dus la spital, după ce a intervenit în apărarea unei femei implicate într-un accident rutier

 Belgianul bătut de concubina româncă pentru că i-a cerut sex oral. Bărbatul a obţinut ordin de restricţie, pe care femeia l-a încălcat şi a ajuns la Poliţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările