Un tânăr arădean s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şase. Înainte de a sări de pe bloc s-a înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii nu au reuşit să îl convingă pe tânăr să reunţe la gestul său FOTO aradon.ro
Poliţiştii nu au reuşit să îl convingă pe tânăr să reunţe la gestul său FOTO aradon.ro

Un tânăr de 32 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc de locuinţe din Arad. Înainte de a se arunca, tânărul s-ar fi înjunghiat.

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri au intervenit, sâmbătă, în cartierul arădean Micalaca după ce un tânăr s-a urcat pe un bloc, cu un cuţit în mână, ameninţând că se va sinucide.

Potrivit aradon.ro,  poliţiştii au reuşit să urce la etajul şase înainte ca bărbatul să se arunce, dar nu l-au putut convinge să renunţe la gestul său.

„Am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că un bărbat se află pe acoperişul unui bloc cu 6 etaje având un cuţit în mână şi ameninţând că se omoară. La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp poliţiştii, pompierii şi un echipaj SMURD.

Poliţiştii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc şi s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SAJ însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului. Din verificări a reieşit ca este vorba de un bărbat de 32 de ani din municipiul Arad acesta nefiind în evidenţe cu boli psihice”, a transmis IPJ Arad.

Vă recomandăm şi:

Ingineri auto, despre cazul de la Arad: „A fost ceva premeditat. Nu are cum să explodeze după pornire”

Primele imagini cu explozia maşinii unui om de afaceri arădean. Ipoteza experţilor în investigaţii criminale sosiţi special de la Bucureşti VIDEO

O limuzină Mercedes a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fostul socru al unui deputat a murit FOTO VIDEO

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite