Un tânăr din Arad vrea să-şi salveze mama prin organizarea unui concert

Un tânăr din Arad vrea să-şi salveze mama prin organizarea unui concert

The Weekend Band FOTO aradon

Club Flex găzduieşte vineri, 22 martie, un eveniment caritabil. Astfel, începându cu ora 20, va avea loc un concert umanitar susţinut de The Weekend Band, Luci Chîrlan şi Cosmin Harbei (Corso), în vederea unei strângeri de fonduri pentru Aurora Henderson.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia, care odată era plină de viaţa şi zilnic cu zâmbetul pe buze, luptă acum din răsputeri împotriva uneia dintre cele mai răspândite maladii din Europa, şi anume cancerul de col uterin. Fiul ei, David, împreună cu câteva persoane, a reuşit să organizeze un concert umanitar în speranţa că oamenii vor răspunde apelului disperat de a-şi salva mama care în momentul de faţă se află într-un stadiu foarte avansat (Stadiu 3A/4A).

„Sunt mulţi oameni cu suflet mare care vor să ajute şi care nu rămân indiferenţi la astfel de tragedii. Îi rog doar să se gândească, o secundă, ce ar face dacă propria lor mamă s-ar afla în situaţia aceasta. Facem orice şi ne agăţăm de orice şansă”, spune David Crăciun, fiul Aurorei.

Zilnic, şase românce mor din cauza cancerului de col uterin iar conform statisticilor, România ocupă locul fruntaş în Europa în topul deceselor cauzate de această maladie.

Persoanele care vor să ajute o pot face la unul din conturile Raiffeisen Bank RON: RO12 RZBR 0000 0600 1542 9288, EUR: RO71 RZBR 0000 0600 1542 9293. De asemenea, pentru orice informaţie legată de acest caz, poate fi contactat David Crăciun la telefon 0757/776686.

citeste totul despre: