Un tânăr a ajuns din Italia până la frontiera Nădlac împuşcat în mandibulă şi picior. Acesta a fost operat de urgenţă

Un tânăr a ajuns din Italia
până la frontiera Nădlac împuşcat în mandibulă şi picior. Acesta a fost operat de
urgenţă

Tânărul a fost împuşcat în Italia FOTO arhivă Adevărul

SuUn tânăr a ajuns împuşcat în mandibulă şi picior, la frontiera Nădlac. Acesta a parcurs sângerând peste o mie de kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul a ajuns sâmbătă noaptea din Italia până la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Din corpul lui chirurgii arădeni au extras două proiectile de 9 mm.

Băiatul a venit atâţia kilometric sângerând după ce a fost împuşcat, în Italia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu câţiva români.  Mai exact de la Brescia până în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. 

Băiatul este din Galaţi, iar d ela frontier a fost preluat de apropiaţi şi transportat la Spitalul Judeţean Arad. Acesta din cauza pierderii de sânge a  ajuns cu anemie la unitatea medicală unde a fost operat de urgenţă.

„Duminică, 31 ianuarie 2016 am fost sesizaţi de către Spitalul Judeţean Arad, că în cursul nopţii au intervenit chirurgical asupra unei persoane care prezenta două plăgi împuşcate. Din primele cercetări, a rezultat că victima este un cetăţean român din judeţul Galaţi, cu domiciliul în regiunea Brescia. Acolo, în noaptea de 29 ianuarie spre 30 ianuarie a avut o altercaţie în cursul căreia a fost impuşcat în gât şi în piciorul stâng. A fost urcat într-un autoturism de un prieten şi transportat în ţară. A fost dus la spital, unde au fost extrase 2 proiectile de 9 mm. S-a întocmit dosar penal pentru tentativă de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Aurelian Ursu.

 

Vă mai recomandăm: Primarul din Tătuleşti, împuşcat la vânătoare. Medicul de pe ambulanţă a constatat decesul

Secretele morţii ministrului Milea, umilit la Revoluţie de Ceauşescu, dezvăluite de generalul Vlad, fost şef al Securităţii. „M-a luat în braţe, a plâns. S-a împuşcat în inimă”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările