Un şofer maghiar a rămas fără permis după ce a fost prins mergând cu 127 km/h printr-o localitate arădeană

Un şofer maghiar a rămas fără permis după ce a fost prins mergând cu 127 km/h printr-o localitate arădeană

Bărbatul circula cu 127 km/h FOTO arhivă

Poliţiştii arădeni au lăsat fără permis un cetăţean maghiar după ce a fost depistat gonind prin localitatea Bârzava cu 127 km/h.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Gyula T., de 43 de ani, cetăţean maghiar, a fost depistat în trafic pe DN 7, în localitatea Bârzava, în timp ce a condus un autoturism Mercedes Benz cu viteza de 127 km/h”, a declarat Camelia Tudice, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 155 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.800 lei. Dintre acestea, 86 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 69 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare.

 

Vă mai recomandăm: Viteza excesivă, cauza tragediei de pe DN31. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a spulberat o femeie care se afla pe trotuar

Peste 350 de şoferi au rămas fără permise, majoritatea pentru că au condus cu viteză

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările