Un nou-născut a murit subit la 44 de ore după ce a venit pe lume. Acesta a primit nota nouă la naştere

Un nou-născut a murit subit la 44 de ore după ce a venit pe lume. Acesta a primit nota nouă la naştere

Bebeluşul se născuşe de câteva ore FOTO arhivă

Un bebeluş a murit la 44 de ore după naştere, la Maternitatea din Arad. Acesta era primul copil al unui cuplu arădean. Acum, la spital se derulează o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Părinţii băieţelului mort spun că acesta a primit nota nouă la naştere, iar pe parcursul sarcinii nu au existat probleme. Pe băieţel îl chema David şi a avut 51 centimetri şi o greutate de 3.200 de grame la naştere. 

Cu toate acestea, a murit subit în spital, iar medicii nu au încă o explicaţie.

„Este în derulare o anchetă internă după moartea nou-născutului, iar în funcţie de rezultatele acesteia se vor lua măsuri”, a declarat managerului unităţii medicale, dr. Adrian Wiener.

Reprezentanţii spitalului afirmă că, aparent, decesul a fost cauzat de o pneumonie, care ar fi putut fi contactată încă dinainte de naştere de la mamă, care ar fi fost răcită. Părinţii băieţelului spun că vor depune o plângere la Colegiul Medicilor.

Vă mai recomandăm: Bebeluş mort în burta mamei înainte de a fi născut în Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Poliţia face cercetări

Bebeluş mort la cinci zile de la naştere. Părinţii acuză medicii de neglijenţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările