Un mall din Arad, evacuat în urma unui incendiu izbucnit la un restaurant

Un mall din Arad, evacuat în urma unui incendiu izbucnit la un restaurant

FOTO Arhivă

Un mall din municipiul Arad a fost evacuat, luni seară, în urma unui incendiu izbucnit în bucătăria unui restaurant, flăcările fiind stinse la scurt timp de către angajaţi, însă sistemul de alarmare se pornise iar mai multe persoane au sunat speriate la 112. Nicio persoană nu a fost rănită, iar pompierii ajunşi la faţa locului au deconectat clădirea de la reţeaua electrică, pentru a se asigura că nu există niciun pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alarma de incendiu a fost declanşată de sistemele de securitate în jurul orei 22.30, când magazinele din mall erau deja închise, însă mai funcţionau restaurante, cafenele, cinematograful şi spaţii de divertisment şi sport.

Astfel, în mall se aflau la acel moment cel puţin 100 de persoane, iar unele dintre acestea, inclusiv din cinematograf, au simţit miros de fum şi au sunat la 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, la sosirea echipajelor de intervenţie, clienţii mall-ului erau deja evacuaţi, iar incendiul, care izbucnise într-un restaurant de la etajul al doilea, fusese stins de către angajaţi.

El a precizat că a ars hota din bucătăria restaurantului, flăcările fiind mari deoarece aceasta era îmbibată cu ulei. Incendiul nu s-a extins iar pompierii ajunşi la faţa locului au deconectat întreaga clădire de la reţeaua electrică pentru a se asigura că nu există niciun pericol.

La faţa locului au ajuns şi echipaje SMURD, însă nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU, cauzele incendiului sunt în cercetare, iar un echipaj de pompieri a rămas la faţa locului pentru a se asigura că nu există pericolul izbucnirii unui alt incendiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările