Un copil de 12 ani a fost găsit mort într-un apartament din Arad. Pe podea zăcea mama sa, inconştientă, cu o rană la gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocul de pe strada Abrud FOTO Aradon.ro
Blocul de pe strada Abrud FOTO Aradon.ro

Poliţiştii de la IPJ Arad, care au ajuns la blocul de pe strada Abrud, din cartierul Mihalaca, au decoperit un copil decedat.

UPDATE Starea femeii este stabilă. Ea a fost transportată aseară la spital cu multiple răni în zona gâtului şi la braţe. Rănile provocate cu cuţitul nu au fost însă foarte adânci, au putut fi cusute, iar medicii spun că viaţa ei nu este pusă în pericol. Femeia de 43 de ani urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

UPDATE În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii criminalişti, se pare că femeia şi-a ucis copilul cu un cuţit şi apoi a încercat să se sinucidă, provocându-şi o rană serioasă în zona gâtului. Femeia are 43 de ani, iar medicii ajunşi la faţa locului încearcă acum să îi salveze viaţa. 

Bărbatul a lipsit aproximativ 40 de minute de acasă, timp în care s-a dus în satul Mândruloc, aflat la o distanţă de 14 kilometri de Arad, pentru a hrăni animalele din gospodăria familiei. La întoarcerea acasă, l-a găsit pe copil fără suflare, în timp ce soţia era în stare de inconştienţă. 

Vestea crimei i-a şocat pe vecinii de pe strada Abrud. Oamenii spun că este vorba de o familie care nu a creat niciodată probleme şi nimeni nu poate explica ce s-a putut întâmpla în aceste zile.
 

Cei doi soţi lucrau şi la construcţia unei case în localitatea Mândruloc. Femeia nu se afla în evidenţele autorităţilor medicale cu afecţiuni psihice.

Procurorii de la Tribunalul Arad au dispus începerea urmăriii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. 

.........


IPJ Arad a fost sesizat, prin SNUAU 112, de către o femeie, din municipiul Arad, despre faptul că, într-o locuinţă de pe strada Abrud, au fost găsiţi, întinşi pe podea, inconştienţi, o femeie şi fiul acesteia, de 12 ani, cu multiple leziuni pe corp, iar lângă cei doi a fost descoperit un cuţit. 
 

Poliţiştii şi procurorul ajunşi la faţa locului au decoperit că băiatul era mort, scrie Aradon.ro. Conform aceleiaşi surse, mama copilului a fost găsită inconştientă, lângă cadavrul fiului său, cu o rană în zona gâtului.

„Vecinii sunt îngroziţi de cele întâmplate şi spun că nu au auzit zgomot venind dinspre apartamentul în care locuia familia pe care o descriu ca fiind una fără probleme – cel puţin din cele ştiute de ei. Tatăl copilului a fost plecat luni după-masă la Mândruloc, însă înainte de aceasta, vecinii l-au văzut pe bărbat afară, împreună cu fiul său. Cei doi soţi începuseră construcţia unei case la Mândruloc şi aveau şi câteva animale. În fapt, bărbatul plecase să hrănească animalele, iar când a revenit acasă, luni seara, a deschis uşa apartamentului şi a văzut imaginile şocante: fiul său înjunghiat, iar soţia sa – inconştientă – cu o rană la gât”, scrie Aradon.ro.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite