Trei poliţişti au găsit două portmonee cu bani. Acestea au fost imediat date proprietarilor

 Trei poliţişti au găsit două portmonee cu bani. Acestea au fost imediat date proprietarilor

În portmoneu erau bani şi mai multe acte. FOTO: ARHIVĂ

Trei poliţişti arădeni au găsit două portmonee conţinând sume importante de bani, acte şi carduri. Acestea au fost deja restituite proprietarilor, care s-au bucurat că le-au recuperat.

Este vorba despre trei poliţişti, din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Pecica, care au găsit, în timp ce se aflau în serviciul de  patrulare, cele două portmonee.

„Agentul şef adjunct de poliţie Novac Cristian şi agentul principal de poliţie Pop Cristian, din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Pecica, au  găsit în  parcarea unui supermarket din oraşul Pecica, un portmoneu conţinând suma de 60 euro şi 228 lei, mai multe carduri, un permis de conducere şi un certificat de pregatire profesională, aparţinând unu bărbat din judeţul Mureş. De asemenea, agentul principal de poliţie Vidrighin Manuel, din cadrul aceleaşi secţii de poliţie, a găsit, în timp ce se afla în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Dorobanţi,  un portmoneu din piele conţinând suma de 500 lei, precum şi o legitimaţie de călătorie  aparţinând  unei femei  cu domiciliul în municipiul Arad”, spune comisar Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

 În ambele situaţii, proprietarii au fost deja vizitaţi de către poliţiştii, care le-au restituit bunurile, pierdute.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: