Traficul se închide temporar pe autostrada Arad – Timişoara

Traficul se închide temporar pe autostrada Arad – Timişoara

Pe autostrada Arad-Timisoara vor avea loc restricţii de circulaţie FOTO arhivă

Circulaţia rutieră pe autostrada Arad – Timişoara, în zona kilometrului 532+625, se închide astăzi, pe data de 9 şi 10 mai, în intervalul orar 08:00 – 16:00, pentru perioade de maxim 5 minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii  Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA.

„În afara acestor intervale, în care circulaţia va fi închisă traficul se va desfăşura restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie pe fiecare cale de mers. Precizăm că restricţia de circulaţie se impune din cauza executării lucrărilor de relocare a LEA 200 kV Timişoara – Arad. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi semnalele agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului”, au declarat reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro .

 

Vă mai recomandăm: Încep lucrările la autostrada Sebeş-Turda

Autostrada Sebeş - Turda: CNADNR va emite ordinul de începere a lucrărilor pe loturile 3 şi 4

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: