Tone de gunoaie menajere au fost adunate de voluntari în Munţii Zărandului

Tone de gunoaie menajere au fost adunate de voluntari în Munţii Zărandului

Sacii  cu gunoaie, fotografiaţi în Şiria

O amplă acţiune de ecologizare a avut loc recent pe traseul montan Cetatea Şiriei-Feredeu-Schit la iniţiativa organizaţiilor Hard Enduro Club Arad şi Clubul Sportiv Experienţa Multisport din Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de aceste două structuri, au mai participat Serviciul Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Arad, Asociaţia Turistică Hoinarii Zărandului, Asociaţia Bicicliştii Amatori, Club Terra, precum şi companiile A.S.A. Servicii Ecologice S.R.L şi S.C. Westtech S.R.L.

Zeci de voluntari veniţi atât din Arad, cât şi din localităţile limitrofe au reuşit să adune în doar o zi peste 100 de saci cu resturi menajere găsite pe traseul montan menţionat anterior. Mesajul principal al acestei campanii de ecologizare este creşterea gradului de responsabilizare a cetăţenilor faţă de ocrotirea mediului înconjurător.

Acţiunea a fost coordonată de Adrian Glogoveţan (Clubul Sportiv Experienta Multisport) şi Marius Dulceanu (Hard Enduro Club Arad).

Organizatorii acestui demers fac precizarea că următoarea acţiune de ecologizare va avea loc în primăvară pe traseele Creasta dintre Feredeu – Căsoaia şi Feredeu-Ghioroc.

Această acţiune va fi mediatizată în avans, astfel încât cei interesaţi de o astfel de implicare civică să poată participa într-un număr cât mai mare.

Vă mai recomandăm: Ruinele combinatului intră în ecologizare, la un an de la semnarea contractului de 15 milioane de euro

Preotul din Nepos şi-a scos enoriaşii la ecologizare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: