Tirul surprins de un copac ce a căzut pe DN 7 a fost uşor avariat

Circulaţia a fost reluată pe DN7 între Arad şi Deva, în dreptul localităţii Bârzava, după ce angajaţii secţiei ISU din localitate au reuşit degajarea drumului de copacul care s-a rupt şi a căzut pe carosabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autotrenul surprins de copacul în cădere nu a suferit pagube majore. ”Tir-ul, înmatriculat în Iran şi condus de Hassan A., a suferit doar avarii minore, fiindu-i spart  spoilerul din faţă de către crengile copacului care  a căzut pe drum”, a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Aceasta a mai declarat că incidentul de pe DN 7 a fost anunţat la 112 de către un angajat al secţiei ISU din localitate care a ieşit din tură şi în drum spre casă a trecut prin zonă.

”Trei angajaţi ai secţiei Bârzava au intervenit la faţa locului cu un motoferăstrău pentru îndepărtarea crengilor copacului căzut, iar traficul rutier a fost reluat după circa jumătate de oră”, a mai declarat Sorina Ambruş.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările