Târg de apicultură, la Expo Arad. Numărul expozanţilor a crescut faţă de anul trecut

Târg
de apicultură, la Expo Arad. Numărul expozanţilor a crescut faţă de anul trecut

Arădenii vor putea cumpără miere d ela târg FOTO Bogdan Iancu

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, filiala Arad şi cu sprijinul Asociaţiei Fermelor Apicole de Producţie şi Reproducţie din România, organizează târgul “A(R)picultura”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va avea loc la EXPO Arad, unde se vor expune produse, utilaje şi servicii pentru apicultori, produse sănătoase ale stupului.

A(R)picultura este un târg dedicat apicultorilor şi publicului larg. Evenimentul va fi structurat pe două secţiuni: pentru apicultori, producători şi comercianţi de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi şi accesorii, hrană şi biostimulatori pentru albine, medicamente etc.; pentru publicul larg, standuri cu produse apicole: miere, polen, propolis, ceară, suplimente alimentare pe bază de miere, produse apiterapeutice, produse cosmetice etc.

Se vor organiza de asemenea conferinţe pe teme de specialitate, împreună cu Asociaţia Crescătorilor de Albine din România. descgiderea oficială a târgului va avea loc la 12:30.

“Evenimentul se află la a doua ediţie, fiind dedicat atât apicultorilor cât şi publicului larg prin expunerea şi vânzarea de produse apicole. România ocupa locul 3 în cadrul Uniunii Europene la nivelul producţiei de miere, motiv pentru care ne bucurăm să sprijinim potenţialul apicol din zona de vest a ţării, prin organizarea târgului –A(R)picultura-, care a crescut anul acesta simţitor în importanţă şi atractivitate”, a declarat Tiberiu CIUL, Director General al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Transportul la târg este gratuit şi este asigurat din staţia Podgoria: sâmbătă, 27 februarie,  orele 10:30, 12:30, 14:30; duminică, 28 februarie orele 10:30, 11:30, 12:30. Şi Retur de la EXPO Arad: sâmbătă, 27 februarie orele 12:00, 14:00,16:00, iar duminică, 28 februarie orele 11:00, 12:00, 14:00.

Programul de vizitare al târgului este: sâmbătă între orele 10:00 - 18:00 şi duminică de la 09:00 la 16:00.

 

Vă mai recomandăm: Un tânăr din Vrancea face apicultură pe banii Uniunii Europene: 32.000 de euro pentru o afacere cu albine

Apicultor din tată-n fiu: un arădean care cunoaşte toate secretele mierii duce mai departe o tradiţie de 70 de ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: