Studenta criminală face fitness în detenţie pentru a se întreţine

Studenta criminală face fitness în detenţie pentru a se întreţine

Carmen Bejan în faţa instanţei de judecată

Carmen Bejan, studenta de la Medicină acuzată de uciderea timişoreanului Trifu Schrotu, îşi petrece timpul în penitenciarul din Arad făcând sport. Aceasta participă la toate sesiunile de gimnastică din penitenciar şi se menţine în formă alături de alte deţinute.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Avem o sală de fitness cu aparatura necesară şi în care lucrează şi un instructor de specialitate care le ghidează pe deţinutele ce doresc să facă mişcare”, a declarat Eduard Mangold, purtător de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad.

Implicare voluntară

Acesta a mai adăugat că tânăra are un comportament exemplar şi îşi ocupă timpul citind, dar şi în alte activităţi organizate în penitenciar.
„Avem diferite cercuri ocupaţionale organizate pentru deţinute. Sunt activităţi de îndemânare manuală, cercuri unde se tricotează, se face goblen şi la care Carmen Bejan s-a înscris şi participă”, a explicat purtătorul de cuvânt al instituţiei. Pe lângă aceste activităţi, Carmen Bejan mai participă şi la un cerc în care deţinutele învaţă să facă sculptură în săpun. „Este atrasă de astfel de activităţi, ce solicită imaginaţia şi în care e necesară atenţia”, a mai explicat purtătorul de cuvânt.

Îşi aşteaptă procesul

Carmen Bejan este încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad  de la finele anului trecut şi va sta aici pe toată durata derulării procesului în care este judecată pentru uciderea lui Trifu Schrotu, un bărbat de 65 de ani din Timişoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările