Studenta criminală Carmen Şatran a împlinit 27 de ani. Mesaje de încurajare de la soţ şi prieteni

Studenta criminală Carmen Şatran a împlinit 27 de ani. Mesaje de încurajare de la soţ şi prieteni

Carmen Şatran a comis crima în 2009

Carmen Şatran (Bejan), fosta studentă de la Facultatea de Medicină condamnată la 20 de ani de puşcărie pentru o crimă săvârşită în 2009, a împlinit pe data de 25 aprilie, 27 de ani. Atât soţul ei, Claudius Şatran, cât şi pritenii i-au scirs mesaje de încurajare şi felicitare pe pagina ei de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai emoţionant este scris de către soţul ei, care se află în Germania.
„Îţi doresc ca ceea ce e frumos în visele tale să devina realitate, iar ceea ce e impecabil în gândul tău să completeze acele vise! Te pup şi te iubesc mult, mult, mult .... LA MULŢI ANI!!!.

Un alt mesaj de la o prietenă sună aşa: "Îţi doresc ca anii ce-i împlineţti astăzi să-ţi aducă strălucirea şi frumuseţea stelelor, înţelepciunea şi puterea zeilor, dorina de a iubi şi de accepta sa fii iubit şi tot ce are lumea asta mai bun în ea! Şi de-ar fi ca zeii să-mi îndeplinească dorinţele îţi mai doresc “ tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte!” Mulţi ani fericiţi!".

Amintim că în luna august 2009, doi studenţi la Medicină  - Carmen Bejan (căsătorită Şatran) şi iubitul ei de atunci, Sergiu Florea - au ucis cu bestialitate un bărbat de etnie romă, Trifu Schrott (cunoscut în lumea interlopă din Timişoara), în căminul studenţesc în care stăteau. Carmen s-a căsătorit pe 11 aprilie 2012 cu Claudiu Şatran, fost deţinut cu care a început o relaţie din anul 2010. Carmen Şatran a rămas însărcinată şi, în mai 2012, a dat naştere unui copil care nu a supravieţuit decât o oră.

Sergiu Florea, cel care împreună cu Carmen Bejan a ucis şi tranşat un bărbat în vara anului 2009, s-a căsătorit şi el pe data de 1 aprilie 2015 cu Kalioglo Inna, din Ucraina, o tânără de 22 de ani.

Vă mai recomandăm: Crima de la Medicină. Studenta criminală împlineşte astăzi 26 de ani - ce îşi doreşte Carmen Bejan, în închisoare, de ziua ei

Crima de la Medicină care a cutremurat România. Iubirile de după gratii ale lui Carmen Şatran, fosta studentă care a luat 20 de ani de puşcărie pentru omor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările