Spectacolul pentru copii „Mary Poppins” va fi jucat vineri

Spectacolul
pentru copii „Mary Poppins” va fi jucat vineri

Spectacolul se va juca la Teatrul de vară

Spectacolul de teatru muzical pentru copii „Mary Poppins” va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Evenimentul este prezentat de Asociaţia Fascinaţia Sunetului din Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regia artistică este semnată de Andreea Landru, iar coregrafia de Cristina Prelipcian. În distribuţie: Ana-Maria Stanoia, Alexandru Suca, Marilena Chirca, Cristina Vlaicu, Cosmina Şerban.

Evenimentul va avea loc la Teatrul de vară, care este un proiect al Consiliului Judeţean şi Centrului Cultural Judeţean Arad. Intrarea  la spectacol este gratuită.

Reprezentanţii celor două instituţii anunţă că stagiunea estivală a Teatrului de Vară va continua pe tot parcursul lunilor iulie şi august, în fiecare seară de miercuri. Spectacolul de teatru muzical pentru copii „Mary Poppins” trebuia să aibă loc miercuri,  de la ora 19.00, însă a fost amânat deoarece a fost doliu naţional, în memoria victimelor tragediei din Muntenegru.

 

Vă mai recoamndăm: Gala de operă  şi spectacolul de teatru „Mary Poppins”, la Teatrul de Vară

La Arad s-a reluat o tradiţie începută în a doua jumătate a secolului al - XIX - lea.  Este vorba despre spectacolele Teatrul de Vară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările