Specialiştii ISU Arad răspund la circa 16 solicitări pe zi, cele mai multe către SMURD

La peste  80% dintre solicitările ISU Arad în primele opt luni ale acestui an au intervenit angajaţii serviciului SMURD. Într-un top al solicitărilor, pe locul doi au fost pompierii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dintr-un total de circa 4000 de intervenţii ale angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad peste 3200 au fost făcute de echipajele de la SMURD. Acesta este cel mai solicitat serviciu al inspectoratului în condiţiile în care cuprinde doar 15% din totalul de personal angajat.

”Dacă la celelalte compartimente ale ISU Arad mai avem în situaţii în care schema de personal nu este  completă, echipajele ISU nu au o astfel de problemă. Nu ne permitem ca în acest caz să ne jucăm îmn vreun fel şi să punem în pericol viaţa arădenilor”, a declarat colonel Ioan Bogdănescu, comandant ISU Arad.

În topul solicitărilor, pe următorul loc se situează incendiile, pompierii fiind chemaţi de arădeni în primele opt luni ale acestui an de 153 de ori.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările