Soţul unei poliţiste din Arad a fost împuşcat de colegii femeii, după ce bărbatul a vrut să le ia arma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat a fost împuşcat în picior de poliţişti, luni dimineaţa, la Sebiş, în Arad, după ce a încălcat un ordin de protecţie şi a încercat să fure arma unui poliţist. Conform portalului Aradon, soţia bărbatului este poliţistă.

Poliţiştii din oraşul Sebiş au fost solicitaţi să intervină luni dimineaţa, în jurul orei 5.30, pentru aplanarea unui scandal în familie, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.  

Femeia, poliţistă în Sebiş, şi-a chemat colegii în ajutor, după ce soţul ei a devenit violent. 

„La sosirea poliţiştilor, bărbatul nu mai era la faţa locului, fiind demarate procedurile pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Bărbatul de 38 de ani, din Sebiş, a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool, manifestându-se violent faţă de unul din poliţişti. Întrucât bărbatul continua să se manifeste violent, încercând să ia pistolul unuia dintre poliţişti, pentru imobilizarea acestuia s-a impus folosirea spray-ului din dotare”, informează IPJ. 

Fiindcă spray-ul paralizant nu a avut efectul aşteptat, poliţiştii au fost nevoiţi să utilizeze armamentul din dotare. 

„Prima măsură a fost fără efect, iar poliţistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcţia bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor”, au transmis poliţiştii.  

Potrivit informaţiilor Aradon, bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad cu plagă împuşcată la gamba dreaptă şi a fost internat pe secţia de chirurgie plastică, fiind conştient şi cooperant. 

„Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ”, au mai anunţat reprezentanţii IPJ. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite