Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, a vorbit cu mama sa, pentru prima dată după incendiu

Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, a vorbit cu mama sa, pentru prima dată după incendiu

Andrei, alături de familie FOTO arhivă personală

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, după ce a fost rănit grav în incendiul din Clubul Colectiv, a avut câteva momente de conştienţă în care a vorbit cu mama sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrei e singurul supravieţuitor din formaţia Goodbye to Gravity.

 „Vorbeste greu Andrei, perioadele când e conştient sunt scurte...dar, acum doar a comunicat cu cei din jur. Şi socrul meu a plecat ieri spre Olanda”, a declarat Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei. Aceasta precizează că Andrei este în continuare intubat, nu respiră singur, depinde încă de aparate.

Până acum, Andrei a suferit trei intervenţii chirurgicale mari, complicate, toate la mâna dreaptă. Vor urma aşi altele. 

Familia lui Andrei spune că a simţit încă de la început solidaritatea oamenilor şi ţină să mulţumească pentru acest lucru.

Membrii trupei Goodbye to Gravity - Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) - au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară albumul "Mantras of War".

 

Vă mai recomandăm: Incendiu în Club Colectiv Bucureşti. Solistul trupei care concerta în momentul incendiului se zbate între viaţă şi moarte. Tânărul a câştigat Megastar în 2008

UPDATE Incendiu în Club Colectiv Bucureşti. Solistul trupei care concerta în momentul incendiului se află în comă indusă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările