Scenă violentă în Arad, după ce un bărbat şi-a văzut soţia în taxi cu un necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care şi-a văzut soţia urcând într-un taxi alături de un necunoscut a avut o reacţie violentă, tăbărând cu pumnii şi cu picioarele asupra acestuia. Incidentul a avut loc în Arad şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru aplanarea conflictului.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Arad, scandalul a avut loc vineri seara în zona Boul Roşu şi a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de jandarmi şi unul al Poliţiei locale. Aceştia au solicitat şi intervenţia unei ambulanţe, după ce au constatat că unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal avea nevoie de îngrijiri medicale.

Scandalul a izbucnit după ce soţul femeii a văzut-o pe aceasta că intenţionează să urce într-un taxi împreună cu alt bărbat, pe care soţul femeii l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele.

„În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbaţi intenţionau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observaţi de soţul femeii. Acesta a deschis uşa autoturismului şi a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii şi picioarele, provocându-i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Arad.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite