FOTO Un tramvai a luat foc în zona Boul Roşu. Incendiul a izbucnit cel mai probabil în urma unui scurtcircuit

FOTO Un tramvai a luat foc în zona Boul Roşu. Incendiul a izbucnit cel mai probabil în urma unui scurtcircuit

Nu erau călători în tramvai

Circulaţia tramvaielor a fost oprită timp de câteva zeci de minute în zona Boul Roşu (Piaţa Arenei) din cauza unui incendiu izbucnit într-un tramvai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre tramvaiul cu numărul 16. Deoarece acesta era trecut de staţie şi vatmanul urma să întoarcă, nu a avut călători în el. Martorii spun că au văzut doar fum ieşind din tramvai.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă,  George Pleşca, pompierii au ajuns în scurt timp şi au deconectat vagonul de la reţeaua electrică, intervenind cu stingătoare cu spumă, pentru lichidarea flăcărilor.

Acesta spune că incendiul a izbucnit cel mai probabil în urma unui scurtcircuit, arzând conductorii electrici şi componentele de bord. Timp de câteva minute şi circulaţia auto în zonă a fost blocată. 

 

Vă mai recomandăm: Craiova: Incendiu la cablurile de tramvai din zona Universitate

Tramvaiul groazei din Iaşi a luat foc acum două luni în trafic. După o expertiză sumară, şefii regiei l-au pus din nou pe şine. VEZI VIDEO CU INCENDIUL

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările