Românul care candidează pentru un loc în Parlamentul Germaniei: „Conştiinţa poporului german este la pământ“

Românul care candidează pentru un loc în Parlamentul Germaniei: „Conştiinţa poporului german este la pământ“

Reimond Hoffmann are 30 de ani FOTO arhivă personală

Un arădean candidează în alegerile pentru Bundestag (Parlamentul Naţional al Germaniei). Sloganul lui este „Viitor cu tradiţie”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reimond Hoffmann s-a născut în Arad, la data de 18 iulie 1987. În ianuarie 1990, imediat după Revoluţie, întreaga sa familie s-a stabilit în Germania. A crescut şi a fost educat în spiritul corectitudinii, valorilor şi culturii germane, fără a pierde însă legătura cu cele din ţara natală. Provine dintr-o familie cunoscută în Arad, bunicul său, Ladislau, şi tatăl, Eduard, fiind avocaţi.

Reimond a absolvit Facultatea de Inginerie Economică a Universităţii din Karlsruhe şi MBA (Master of Business Administration) la Universitatea din Budapesta.

Tânărul are convingerea că, la fel ca în orice colţ al lumii, Germania are nevoie de un suflu nou în administraţie şi de politicieni dedicaţi şi oneşti. Este membru al AfD (Alternativa pentru Germania) încă de la înfiinţarea acestei formaţiuni politice. În prezent, deţine funcţia de primvicepreşedinte al organizaţiei de tineret la nivel naţional şi lucrează ca referent în Parlamentul landului Baden-Württemberg.

„Cred că voinţa individului poate modifica şi crea lucruri mari. Conştiinţa poporului german este la pământ, iar eu vreau să fiu unul dintre aceia care o repun pe picioare. Când Europa şi popoarele europene îşi recapătă încrederea în sine, pot coexista în pace, libertate şi suveranitate”, ne-a declarat tânărul politician.

FOTO: arhivă personală

Crezul politic al lui Reimond Hoffmann este: „Îmi doresc o schimbare substanţială a Germaniei”.

Acum, la vârsta de 30 de ani, Reimond candidează în alegerile pentru Bundestag (Parlamentul Naţional al Germaniei), sub sloganul „Viitor cu tradiţie”. Este convins că valorile germane şi europene autentice trebuie menţinute şi apărate.

Alegerile pentru Bundestag se vor desfăşura pe data de 24 septembrie 2017, aşa că Reimond Hoffmann este acum în plină campanie electorală, susţinut puternic de către familia sa.


Tatăl lui îl ajută în campanie FOTO arhivă personală

Vă mai recomandăm: A murit Helmut Kohl, artizanul reunificării Germaniei

Spirala tăcerii“, teoria care explică de ce a câştigat Trump alegerile în SUA, în ciuda sondajelor de opinie nefavorabile

citeste totul despre: