Roata morţii, acrobaţii pe sârmă şi dresură, în spectacolul Circului Orlando

Roata morţii, acrobaţii pe sârmă şi dresură, în
spectacolul Circului Orlando

Roata morţii ţine spectatorii cu sufletul la gură FOTO Claudia Untaru

Circul Orlando se află începând de miercuri, în parcarea ştrandului Neptun, din municipiul Arad. Spectacolul poartă denumirea de Magnifique.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre un un spectacol cu dresură de cai şi ponei şi cu multă acrobaţie care te ţine cu sufletul la gură.

„Am pornit în turneu prin ţară în luna martie. Mai avem un pic si încheiem sezonul. În drum spre casă ne-am gândit să oprim şi la Arad. Anul trecut am avut un succes foarte mare aici. Avem acum un spectacol cu dresuri de cai şi ponei, cu acrobaţi, clauni. Nu lipseşte Roata Morţii”, spune Orlando Oprescu, patronul circului. 

Miercuri a avut loc la Arad prima reprezentaţie a spectacolului. Copiii, părinţii şi bunicii au stat cu sufletul la gură. Au fost numere care i-au încânat pe cei mici, altele care i-au uimit chiar şi pe părinţi.

„Ne-a plăcut foarte mult. Copiii au fost foarte încântaţi. mai ales că în pauză au putut călării caii. Claunul a fost pe placul lor, iar pe al nostru au fost acrobaţii care nu au ţinut cont de înălţime şi au făcut un spectacol pe cinste”, spune Mioara.

În pauza circului copiii dar şi adulţii pot călării contra cost (5 lei) cabalinele care participă şi la numărul de dresură. 


Circul Orlando este instalat la Ştrandul Neptun şi va avea loc până în data de 17 septembrie 2017.  Vor fi reprezentaţii joi şi vineri de la ora 18:30, Sâmbătă de la orele 15:30 şi 18:30, iar duminică de la orele 11:00 şi 15:30.
Preţul biletului este de 30 de lei copii şi 35 adulţi.

Mai multe informaţii despre Circul Orlando se pot obţine accesând pagina  www.circulorlando.ro sau pe Facebook.

Vă mai recomandăm: Spectacolul Circului Orlando i-a cucerit pe arădeni FOTO

Reportaj în culisele Cirque du Soleil: ce se întâmplă înainte de un spectacol pentru ca totul să funcţioneze perfect GALERIE FOTO

 

citeste totul despre: