Rezultate Titularizare 2011 Arad. Vezi aici de notă ai luat! O treime din candidații la titularizare din Arad nu au promovat examenul

În judeţul Arad, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au scos la concurs un număr de 99 de posturi titularizabile din învățământul preuniversitar arădean, la care s-au prezentat peste 500 de candidați. Supriză: dintre aceștia mai mult de o treime nu au reușit să obțină nota minimă de trecere.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Din cele 1012 de cadre didactice care și-au exprimat dorința de a concura pentru un post de titular, doar jumătate s-au și prezentat.
“La concursul pentru ocuparea celor 99 de posturi titularizabile din învăţământul preuniversitar arădean, din data de 13 iulie 2011, s-au înscris 1012 candidaţi. Dintre aceştia, la  549 candidaţi le-au fost evaluate lucrările, ceilalţi au fost absenţi ori s-au retras iar unul a fost eliminat”, a declarat astăzi Laura Putnic, purtător de cuvânt al ISJ Arad.

În urma corectării lucrărilor, 142 de candidaţi au obţinut note egale sau peste 7, astfel că doar un sfert dintre cei cărora li s-au evaluat lucrările pot primi un post de titular.
Cei mai mulţi candidaţi, respectiv 221, au obţinut note cuprinse între 5 şi 7, iar o treime, mai exact 186 de candidaţi, au obţinut note sub 5. Dintre aceştia, 20 au avut note de cuprinse între 1 şi 2.

Vezi aici rezultatele la examenul de titularizare din județul Arad.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările