Rezultate Bac 2015 de toamnă. Mai puţin de un sfert dintre elevii arădeni au promovat bacalaureatul

Rezultate Bac 2015 de toamnă. Mai puţin de un sfert dintre elevii arădeni au promovat bacalaureatul

Prea puţini elevi arădeni au promovat examenul din această toamnă. FOTO ARHIVĂ

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului nu a fost una prea norocoasă pentru majoritatea elevilor arădeni înscrişi. Nici un sfert dintre elevii care au susţinut examenul  nu au reuşit să obţină media de trecere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Candidaţii pot să vadă notele obţinute pe listele de la avizierele centrelor de examen unde au susţinut probele, dar şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Aard, la examenul de bacalaureat din sesiunea august–septembrie au fost înscrişi 1.302 candidaţi, iar la probe s-au prezentat 1.019. Dintre aceştia, 767 au primit note prea mici pentru a obţine diploma, în timp ce 248 au fost suficient de pregătiţi.

La patru licee, niciun candidat dintre cei înscrişi nu au reuşit să promoveze. Procentul de promovabilitate în judeţ este 24,34, mai ridicat decât în toamna anului trecut, când a fost 16,41.

Contestaţiile se pot depune până în această seară iar rezultatele finale se vor afişa peste două zile.

 

Vă mai recomandăm: Perle la Bacalaureat 2015: „Politic, Ponta şi-a luat viaţa cu operaţia în Turcia”, „Fără Facebook, Otilia era introvertită. Nu avea unde se spovedi prietenilor din listă“

Contestaţii BAC 2015 de toamnă. Când pot solicita candidaţii recorectarea lucrărilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările