Priveghiul şi slujba de înmormântare a familiei Chiş vor avea loc la Biserica Penticostală „Betania”

Priveghiul şi slujba de înmormântare a familiei Chiş vor avea loc la Biserica Penticostală „Betania”

Cei doi soţi morţi în accident

Trupurile neînsufleţite ale prim-procurorul, Flavius Chiş, al soţiei Ioana, fiului Cezar şi al soacrei sale au fost depuse, astăzi, în sanctuarul Bisericii Penticostale Betania, din Arad, str. Vişinului nr. 49-51.

Ştiri pe aceeaşi temă

Slujba de înmormântare va fi oficiată, sâmbătă, de pastorul Pavel Riviş Tipei, de la Biserica Penticostală Betania Arad.

„Plecarea din lumea aceasta printr-un tragic accident a familiei Chiş Flavius, Ioana, Cezar şi a mamei lor Henţ Maria a întristat întreaga comunitate penticostală arădeană. Slujbele ce vor avea loc cu ocazia deceselor mai sus amintite se vor desfăşura după cum urmează: Joi de la orele 19.00-21.00 serviciu divin de priveghi, Vineri de la orele 19.00-21.00 serviciu divin de priveghi iar Sâmbătă de la orele 13.00-14.30 serviciul divin de înmormântare în sanctuarul bisericii şi de la ora 15.15-15.45 ultimul serviciu în Cimitirul Municipal Eternitatea. Suntem întristaţi dar nu deznădăjduiţi pentru că noi credem în învierea morţilor. Dumnezeu să îi mângâie pe toţi cei întristaţi”, menţionează pastorul Pavel Riviş Tipei.

Plecat în vacanţa cu maşina personală, magistratul, alături de soţia, fiul şi soacra sa au murit, luni, într-un groaznic accident rutier produs în Slovenia.

 

Vă mai recomandăm: Tragedia continuă şi după moartea prim-procurorului din Arad şi a întregii sale familii, în accidentul din Slovenia: „Este şocant să primim o astfel de veste!”

VIDEO Cine este şi cum arată şoferul care i-a ucis pe prim-procurorul din Arad şi pe întreaga lui familie pe autostrada din Slovenia. Bestia este de negăsit

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările