Principele Radu al României lansează volumul „Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003”

Principele Radu al României lansează volumul „Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003”

Principele Radu a lansat volumul şi în alte oraşe ale ţării

Principele Radu al României îşi va lansa, miercuri, 23 octombrie, la Arad, volumul „Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va fi găzduit de Librăria Cărtureşti din Atrium Mall şi va avea loc la ora 15.00, în prezenţa Alteţei Sale Regale Principelui Radu.

Lansarea din Arad continuă turneul de promovare a volumului în ţară, fiind precedată de evenimente similare notabile în Buzău, Alba Iulia şi Bucureşti.

„Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003” a Principelui Radu al României este un jurnal „pe sărite“ în care aventura spirituală a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a României.

 Cele trei poduri din titlul cărţii fac referire la trei treceri diferite, simultane şi fundamentale în viaţa Alteţei Sale Regale: trecerea de la un mileniu la altul, trecerea de la România comunistă la lumea liberă, trecerea de la condiţia de actor la cea de principe regal.

„Este o lucrare apăsat subiectivă, dar prezintă o poveste de viaţă destul de neobişnuită. Mă simt obligat faţă de societate să vorbesc despre aceste lucruri. Sfertul de secol despre care cartea vorbeşte mi-a oferit o sumedenie de ocazii de a fi mândru de familia şi de ţara mea, precum şi de timpul meu. (…) Aducerea între paginile cărţii a acestor gânduri este şi un fel de a mulţumi pentru tot ceea ce am primit. Un personaj de film spunea, acum vreo douăzeci de ani: «Ceea ce primeşti la naştere este un dar de la Dumnezeu. Ceea ce faci cu ceea ce primeşti este darul tău către Dumnezeu»”, spune Principele Radu al României.

Organizatorii evenimentului (Curtea Veche Publishing) spun că: „misiunea sa, aceea de a purta numele si spiritualitatea romanească în lume, de a fi mesager al ţării pentru reintegrarea ei in familia căreia de drept îi aparţine, lumea democratică, devine un sens şi o datorie umană, pe care o îndeplineşte cu devotament alături de întreaga Familie Regală a României”.

Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro şi în librăriile din ţară la preţul de 35 lei.

 

Vă mai recomandăm: FOTO Principele Radu al României a primit în dar un butoi de vin şi o icoană din partea locuitorilor satului Regina Maria, din Soroca

Principele Radu şi-a lansat ultimul volum la Buzău, oraşul unde a îndeplinit stagiul militar

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările