Preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, crede că decizia conducerii centrale privind excluderile din partid a fost una justă

Preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, crede că decizia conducerii centrale privind excluderile din partid a fost una justă

Dorel Căprar spune că măsura excluderilor nu trebuie oprită

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, spune că deciziile luate joi de către conducerea centrală a partidului sunt corecte, cu atât mai mult cu cât au fost decise cu o largă majoritate. Mai mult, Căprar afirmă că filiala pe care o conduce nu va fi afectată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Executiv Naţional al social-democraţilor a decis sancţionarea lui Marian Vanghelie, Mircea Geoană şi Dan Şova.

Dorel Căprar crede că o astfel de decizie se impunea. „Decizia se impunea, iar aceasta a fost votată de un număr covârşitor de membri. Cred că a venit ca urmare a existenţei unor inadvertenţe în activitatea celor vizaţi.

De asemenea cred că acţiunea nu trebuie să se oprească aici”, a declarat Dorel Căprar.

Acesta mai afirmă că filiala PSD Arad nu va fi afectată de această decizie şi nici nu se pune problema unor schimbări la nivelul organizaţiei pe care o conduce. „Nu vom fi afectaţi de decizia conducerii centrale. În ceea ce ne priveşte eu cred că PSD Arad este în urcare, în ultimii trei ani, conform scorurilor obţinute la ultimele alegeri, atât ca procente, cât şi ca număr de voturi obţinute. Ne propunem găsirea celor mai buni candidaţi pentru consiliile locale, cel judeţean, primari – care să ne reprezinte la viitoarele confruntări electorale”, a mai completat liderul social-democrat arădean.

În ceea ce priveşte declaraţiile lui Marian Vanghelie la adresa premierului Victor Ponta, şeful PSD Arad spune că nu doreşte să le comenteze.

Vă mai recomandăm: Mircea Geoană, despre momentul în care a fost exclus din PSD: „Ponta a spus: ori eu, ori el!“

UPDATE Şova, Geoană şi Vanghelie au fost excluşi din PSD. Vanghelie: „A fost execuţie” / Ponta: „Nu mă tem de o rupere a partidului”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: