Premieră la Arad: Radu Ţuculescu va lansa romanul „Măcelăria Kennedy”

Premieră la Arad: Radu Ţuculescu va lansa romanul „Măcelăria Kennedy”

Radu Tuculescu FOTO Facebook

Iubitorii de carte sunt aşteptaţi vineri, 1 septembrie, la ora 17, la Sala Ferdinand a Primăriei Arad, pentru o întâlnire cu scriitorul Radu Ţuculescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scriitoarea Otilia Ţigănaş spune că Radu Ţuculescu este unul dintre cei mai prolifici, cei mai traduşi, vânduţi, iubiţi de oameni şi curtaţi de edituri, scriitori români contemporani

„Se va întâmpla lansarea festivă a ultimului său roman - Măcelăria Kennedy -, proaspăt scos de sub tipar, şi trebuie spus că Aradul găzduieşte, onorant, prima ieşire în lume a noului născut editorial. Dar vom vorbi despre multe, despre întreaga operă a scriitorului, despre lume şi despre noi, într-o atmosferă destinsă şi informală. Vă promitem o seară pentru ostoit inimi, fiindcă Radu Ţuculescu însuşi este un roman şi o prezenţă care umple în cascadă sala, iar vorbitorii şi momentele surpriză vor face ca evenimentul să depăşească o lansare clasică de carte şi să devină spectacol. Vă aşteptăm cu drag. Şi pregătiţi-vă să vorbiţi! Întreaga sală va primi cuvântul”, spune Otilia Ţigănaş.

Arădeanca Eugenia Crainic declară că vor fi prezente şi „două doamne pe care sunt convinsă că un număr însemnat de cititori din sală vor fi mai mult decât fericiţi să le cunoască. În procent de peste 90 la sută (totul depinde de drum) va fi alături de noi doamna Lucia Verona, ale cărei romane poliţiste le-am citit din scoarţă-n scoarţă (lucru pe care vi-l recomand cu căldură), respectiv poeta şi prozatoarea Camelia Radulian, care deja are fani în Arad, drept care a fost invitată la Pecica, la Festivalul „Folk pe pâine”, ce va avea loc weekendul următor. Îi va creşte inima lui Radu Tuculescu, având în vedere că femeile, în operele lui, ocupă locuri speciale, spre excepţionale! Faceţi ceva cu programul de vineri, vă rog şi veniţi la Sala Ferdinand! Otilia Tiganas se ocupă să nu plecaţi fără cărţi cu autografe”.

 

Vă mai recomandăm: „Povestirile mameibătrîne“, romanul scriitorului clujean Radu Ţuculescu, lansat în Ungaria

Radu Ciuceanu:„Dacă Stalin mai trăia, poate scăpam de comunişti”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: