Peste 6500 de kilograme de sticle sparte şi alte deşeuri au fost adunate de pe străzile municipiului

Peste 6500 de kilograme de sticle sparte şi alte deşeuri au fost adunate de pe străzile municipiului

În mai toate oraşele petrecăreţii au lăsat mizerie în urmă FOTO digi24

Arădenii au lăsat şi în acest an după petrecerile de Revelion mizerie în urma lor. Astfel, reprezentanţii firmei Polaris care se ocupă de salubrizarea menajeră în municipiul Arad anunţă că au început anul 2014 în forţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De Revelion, societatea noastră a asigurat permanenţa cu personalul şi utilajele din dotare, care au acţionat pe străzile municipiului Arad. În acest sens au fost mobilizaţi 15 muncitori necalificaţi, două automături pentru curăţat carosabilul, o maşină pentru măturat trotuare şi o autogunoieră pentru colectat deşeurile stradale. Acţiunea de curăţenie a demarat în jurul orelor 1.00, pe platoul din faţa Primăriei Arad, unde s-a desfăşurat Revelionul în aer liber, şi a continuat pe arterele principale din municipiu până la orele 6 00. În cadrul acestei acţiuni au fost colectate, de pe întreaga zonă a oraşului, aproximativ 5.000 de kilograme de sticle sparte, resturi de artificii şi petarde”, au declarat reprezentanţii SC Polaris M Holding.

Aceştia mai spun că acţiunea de colectare a continuat în zona cartierelor în data de 1 şi 2 ianuarie, între orele 7 ,00 şi 15,00,  când, de asemenea, s-au adunat aproximativ 1.500 de kilograme de deşeuri.

 

Vă mai recomandăm: Grămezi de mizerie, după Revelionul petrecut în centrul Craiovei. Lucrătorii de la Salubritate au adunat cinci metri cubi de gunoaie

Cutii cu punguţe pentru mizeria lăsată de câini, în Centrul Vechi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările