Peste 600 de kilograme de cannabis au fost descoperite la Arad. Două persoane au fost reţinute

Peste 600 de kilograme de cannabis au fost descoperite la Arad. Două persoane au fost reţinute

A fost descoperită o cultură de cannabis FOTO arhivă Adevărul

Peste 600 de kilograme de cannabis au descoperit aseară poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad – cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IPJ Arad şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cultura de cannabis a fosrt descoperită pe raza localităţii Petriş.Cultura de cannabis a fost descoperită pe raza localităţii Petriş, într-o poiană. Oamenii legii au descoperit cultura după ce au dat de un cablu de curent care ducea de la casă până într-o poiană. 

„S-a efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Petriş din judeţul Arad. Au fost descoperite două persoane care au cultivat 128 plante  cannabis, cântărite fiind circa 640 de kilograme. Cele două persoane cunoscute cu atecedente penale pentru săvârşirea şi în trecut  a infracţiunii traficului ilicit de droguri au fost reţinute în cursul acestei dimineţi pe o durată de 24 de ore. Urmează să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad pentru luarea măsurilor arestării preventive”, a declarat procuror Bogdan Diaconescu din cadrul DIICOT -  Biroul Teritorial Arad.

Cele două persoane au mai săvârşit câţiva ani de închisoare, fiind eliberate de curând. 

 

Vă mai recomandăm: VIDEO Cum arată plantaţia de canabis înfiinţată la Arad de doi poliţişti. Colegii lor au tras focuri de armă ca să-i reţină

UPDATE Percheziţii la traficanţii de droguri. Au fost ridicate importate sume de bani şi mii de doze de substanţe psihoactive, dar şi Ecstasy şi Cannabis
 

citeste totul despre: