Peste 4800 de elevi arădeni susţin de luni prima probă la bacalaureat

Pentru aceştia au fost organizate 41de centre de testare în municipiu şi  judeţ. Timp de trei zile aceştia îşi vor demonstra competenţele lingvistice şi de comunicare în limba română.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 15-17 februarie 2010 se organizează proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română  a examenului de Bacalaureat 2010, în cele 41 de centre de examen, licee sau grupuri şcolare din municipiul şi judeţul Arad.

”În perioada 17-19 februarie se organizează proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală  în limba maternă  a examenului de bacalaureat, la următoarele unităţi şcolare: Grup Şcolar "Csiky Gergely" Arad, Liceul Teoretic "A.M. Guttenbrunn" Arad, Grup Şcolar "J. Gregor Tajovsky" Nădlac”, a declarat Laura Putnic, purtător de cuvânt al Inspectoratzlui Şcolar Judeţean Arad.

Probele orale vor avea loc între orele  9-16 şi este pentru prima dată când acestea se organizează în timpul anului şcolar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările