Pescarul campion al României: s-a întors din Portugalia cu locul I

Pescarul campion al României: s-a întors din Portugalia cu locul I

Marius Bodea, campionul României FOTO Marius Bondea

Arădean Marius Bodea a obţinut locul I, la individual, la Campionatul Mondial de Pescuit la Feeder (la coş) în Portugalia, iar Radu Prisacariu (Hunedoara) a obţinut locul III.

Ştiri pe aceeaşi temă

Campionatul a avut loc weekendul ce a trecut. De asemenea, la nivel de naţiuni, echipa României s-a clasat pe locul II. Marius Bodea pescuieşte de la vârsta de şapte ani, iar până acum a reuşit de nenumărate ori să fie pe podium şi să reprezinte România cu mândrie în acest domeniu. În viaţă de zi cu zi el activează tot în acest domeniu, mai exact are deschis în Arad un magazin cu specific pescăresc.

În ceea ce priveşte campionatul din Portugalia, arădeanul spune că nu a fost deloc uşor. A fost o căldură foarte mare, o, tensiune maximăşi  oboseală pe măsura, însă toate au avut un final fericit, spune cu mândrie Marius.
„Au fost multe ore, a fost cald, dar am reuşit muncind în echipă. Este un rezultat colosal şi istoric pentru România. Dacă e să asociez rezultatul din Portugalia cu un cuvânt l-aş asocia cu încredere. Asta a fost cheia prin care noi am reuşit să facem acest rezultat”, a declarat arădeanul. Acesta a câştigat campionatul prinzând mreană şi crap.

Arădeanul a primit în urma acestui concurs o medalie, o cupă şi o diplomă. pe toate le va pune lângă celelalte trofee pe care le-a obţinut de-a lungul timpului, de când are acestă pasiune pentru pescuit.

Marius Bodea spune că strategia care includea şi orele de antrenament era destul de simplă în primă fază.

„Stabileam la început ce este de făcut înainte să plec pe teren. Adică pe piste”, mărturiseşte acesta.
În ceea ce priveşte nadele şi momelile Marius spune că nu a pus foarte mare accent pe acestea deoarece la asemenea nivel este foarte dificil să faci tot felul de teste cu nade.

Cei care i-au ajutat pe campioni din spate la realizarea acestui rezultat măreţ sunt: căpitanul României Lucian Fiat, căpitanul secund Razvan Tolan, Florin Gif şi Roxy.

„Felicitări maxime Radu Prisăcariu pentru locul 3 şi 2 Mondial. Felicitări băieţilor: Benzar Zsolt, Predoi Dan, Cristian Elena, Gabi Dot pentru locul 2 mondial ! Împreuna am adus acasă Aur, Argint şi Bronz Mondial! Mulţumim ajutorului acordat de: Felix Ramiro, Maros Mix, FeederX şi Benzar Mix”, încheie Marius Bodea.

 

Vă mai recomandăm: Paradisul pescarilor de la poarta Deltei Dunării. Ghidul celor mai bune locuri de pescuit din zona Galaţi-Brăila FOTO

Cele mai bune locuri de pescuit de la Dunăre. Patria crapilor şi a somnilor în paradisul de pe insula Păcuiul lui Soare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Marius Bondea alături de colegi FOTO arhivă personală 

Imagini din aceeasi galerie
  • Marius Bondea alături de colegi FOTO arhivă personală 
  • România a fost reprezentată cu mândrie FOTO arhivă personală 
  • Campionul Marius Bondea FOTO arhivă personală 
  • Medalii şi cupe FOTO arhivă personală 
  • Camionul la individual, Marius Bondea FOTO arhivă personală 
  • Marius şi peştii prinşi la campionat  FOTO arhivă personală 
  • Marius alături de un coleg şi de Presedintele International de Pescuit pe Plan Mondial (mijloc) FOTO arhivă personală 
  • Marius alături de colegi  FOTO arhivă personală 
Distribuie imaginea
citeste totul despre: