Pastorul de 70 de ani acuzat că ademenea în maşină eleve de 9 ani să le arate „ceva frumos“. Copilele l-au recunoscut la audieri

Pastorul de 70 de ani acuzat că ademenea în maşină eleve de 9 ani să le arate „ceva frumos“. Copilele l-au recunoscut la audieri

Poliţia face cercetări în continuare FOTO arhivă Adevărul

Bărbatul de 70 de ani din Arad audiat după ce ar fi încercat să răpească de pe stradă eleve de 9 ani este cercetat pentru tentativă de lipsire de libertate. Pastorul a negat faptele, deşi fetiţele l-au recunoscut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pastorul arădean în vârstă de 70 de ani a fost audiat, miercuri, după ce câteva eleve de 9 ani s-au plâns că acesta a încercat să le răpească din faţa şcolii. La confruntările de la Poliţie, elevele l-au recunoscut pe bărbat, dar acesta neagă acuzaţiile, deşi iniţial a mărturisit că a invitat o copilă în maşina sa.

Pastorul cercetat se numeşte Constantin Angheluţă. După ce a fost audiat mai multe ore, miercuri, poliţiştii au schimbat încadrarea faptei din hărţuire în tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal.

Una dintre fete a spus că pastorul a încercat să o convingă să urce în maşina sa pentru a o duce să-i arate ”ceva frumos”.

Poliţiştii continuă audierea mai multor martori, respectiv părinţi, dascăli şi elevi.
Plângerile au fost depuse la poliţie miercuri dimineaţa, iar incidentele au avut loc luni şi marţi.

Vă mai recomandăm:

UPDATE Panică într-o şcoală din Arad. Părinţii elevilor reclamă trei tentative de răpire. Suspectul este un pastor!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările