Cizmarul care i-a dat pantofii fostului preşedinte Băsescu, blocat de Dragnea pe Facebook

Cizmarul care i-a dat pantofii fostului preşedinte Băsescu, blocat de Dragnea pe Facebook

Stefy pantofarul în aterielul lui FOTO Bogdan Iancu

Stefy Pantofarul, cunoscut după ce i-a confecţionat o pereche de pantofi fostului preşedinte Traian Băsescu şi după ce a făcut programul „Rabla la pantofi“, este indignat de faptul că a fost blocat pe Facebook de cei care îi administrează profilul lui Liviu Dragnea, ca urmare a reacţiilor legate de „Legea defăimării“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Problema este că a fost blocat, spune el, chiar de Dragnea sau de oamenii lui. Ştefy spune că vrea să trăiască într-o ţară în care să vorbească liber.

„Eu fac aceste lucruri din convingere. Fără să fiu membru al vreunui partid politic. M-am luptat cu Băsescu şi nici el, la câte critici i-am adus nu m-a blocat. În schimb tovarăşul Ponta şi apoi Dragnea m-au blocat. Să nu uite tovarăşul Dragnea că acum 26 de ani cineva a murit, cineva şi-a pierdut copiii sau părinţii ca noi să putem vorbi liber. Eu nu vreau să vorbesc în şoaptă, ca pe vremea mentorului său. Eu vreau să trăiesc în România, să plece ei”, spune Stefy pantofarul. 

Ştefy Pantofarul (Ştefan Filipaş) a devenit cunoscut după ce a iniţiat programul „Rabla la pantofi“, cu scopul de a-i ajuta pe cei care nu îşi permit să-şi cumpere o pereche de încălţăminte nouă, de sărbători.

Apoi, Filipaş i-a făcut preşedintelui Traian Băsescu o pereche de pantofi, dupa ce l-a auzit pe şeful statului spunând că nu are voie să umble cu pantofi vechi.

Pantofii au fost expediaţi la Cotroceni cu o firmă de curierat, iar coletul a fost legat cu panglică tricoloră.

Pantofarul arădean a vrut apoi să-i repare încălţămintea găurită a lui Jeffrey Franks, surprins de fotografi cu o gaură în talpa pantofului. Această intenţie, însă, nu a mai fost concretizată.

Pantofarul care i-a făcut preşedintelui Băsescu o pereche de pantofi a fost vizitat de deputatele Claudia Boghicevici şi Andreea Paul Vass

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: