O furtună rapidă a doborât un copac peste acoperişul unei case

O
furtună rapidă a doborât un copac peste acoperişul unei case

Copacul a căzut peste casă FOTO Bogdan Iancu

O furtună de scurtă durată a făcut ravagii în localitatea arădeană Săvârşin. Mai exact un copac a distrus casa unor localnici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform înformaţiilor venite de la localnici furtuna a început, în jurul orei 15:30 şi a creat o pană de energie electrică. Chiar dacă a fost de scurtă durată (cam 20 de minute) un platan secular (copac) a cedat şi a distrus locuinţa unei familii din Săvârşin.

„Primii sosiţi la faţa locului au fost membrii formaţiunii Civile de Pompieri Săvârşin, care au intervenit de urgenţă, luptând să salveze ce se mai putea salva. Ulterior venind şi pompierii din Birchiş”, spune Nicolae Bercea, localnic.

Situaţia familiei cu locuinţa distrusă este una extrem de grea, deoarece sunt anunţate furtuni şi ploi în următoarele 48 de ore iar apa care se va infiltra prin acoperişul distrus riscă să le distrugă locuinţa”.

Formaţiunea de Pompieri Civili din localitate a intervenit prompt pentru a înlătura cât mai repede copacul de pe acoperiş.


„Acoperişul este distrus în proporţie de 40%”, spune Ioan Brănişcan, de la Formaţiunea de Pompieri Civili din Săvârşin.

Pompierii intervin şi în municipiu

Nici municipiul Arad nu a rămas fără urmări în urma viscolului şi a ploii. Pompierii intervin îna ceste momente pentru a îndepărta elementele de pe un acoperiş cu ţiglă, care riscă să cadă în capul trecătorilor, pe strada pietonală Meţianu. 

Vă mai recomandăm: Furtuna a făcut ravagii în munţi: casa unor săteni din Târsa, lovită de trăsnet

Furtuna a făcut ravagii în municipiu. Pompierii au intervenit toată noaptea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările