O tonă de monede vor fi strânse pentru a ajuta Pediatria Spitalului Judeţean Arad

O tonă de monede vor fi strânse pentru a ajuta Pediatria Spitalului Judeţean Arad

Urna va fi amplasată în faţa Primăriei Arad

Asociaţia Centrul de Excelenţă Arad şi Poliţia Locală Arad demarează o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Arad. Membrii asociaţiei îşi propun să strângă o tonă de monede, respectiv minim 200.000 de monede.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amplasarea urnei, va avea loc începând cu data de 15 noiembrie , pe platoul din fata Primăriei Arad. Urna va fi confecţionată din material transparent, amplasată pe un cântar unde zilnic se poate verifica cantitatea de monede colectată.

Campania va fi coordonată de către Asociaţia Centrul de Excelenţă Arad şi care îşi propune să strângă aproximativ 20.000 euro ( echivalentul a 1.000 kg de monede )

Monedele strânse vor fi ulterior schimbate de către Asociaţia Centrul de Excelenţă Arad la o bancă iar suma va fi redirecţionată spre achiziţionarea mobilierului din saloanele Spitalului de Pediatrie din Arad.

În cutia special amenajată se vor putea introduce doar monede, indiferent de valoarea lor.

"Prin susţinerea acestui program, vrem să încurajăm arădenii, dovedindu-le ca implicarea lor în comunitate şi iniţiativele lor pot produce cu adevărat efectul la care speră, că pot contribui concret la rezolvarea unor probleme comunitare. În plus, cred că este important ca noi toţi, să susţinem practica voluntariatului, a suportului la nevoie acestea fiind un exerciţiu care formează conştiinţa civică", spune Glad Varga, preşedintele Asociaţiei Centrul de Excelenţă Arad.

Vă mai recomandăm: Donaţii de 100.000 de lei pentru accesul copiilor săraci la grădiniţă

Donaţii din Franţa pentru Spitalul "Sf. Spiridon Racoviţa"
 

citeste totul despre: